Wie zijn we

Uw bouwpartner voor al uw bouwwensen

Wie zijn we

Aannemingsbedrijf CS Bouw & Beheer B.V. bestaat uit de werkmaatschappijen Rijo-Bouw B.V. dat zich voornamelijk bezighoudt met verbouwingen en nieuwbouw (www.rijo-bv.nl) en Houtbouw Holland. Een bedrijf dat zich voornamelijk bezighoudt in de geprefabriceerde bouw van houten constructies. Door deze combinatie is aannemingsbedrijf CS Bouw & Beheer B.V. in staat veel onderdelen geprefabriceerd op het werk te laten komen. Dit om zo de doorlooptijd en overlast van het project op locatie zo beperkt mogelijk te houden en de kwaliteit nog beter te kunnen waarborgen.

Aannemingsbedrijf CS Bouw & Beheer met Rijo-Bouw B.V. en Houtbouw Holland: of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, onderhoud of beheer, van badkamer, dakkapel, aanbouw of renovatie, we zijn op alle markten thuis.

Het team van CS Bouw & Beheer B.V. Rijo-Bouw B.V. en Houtbouw Holland bestaat uit zelfstandige vakmensen die het leveren van kwaliteit, kennis en kunde en het ontzorgen van de klant centraal hebben staan. Tijdens het ontwikkeln van uw plannen blijven we u betrekken in het proces om er zo zeker van te zijn dat uw plan zal voldoen aan uw verwachtingspatroon. Plannen, wijzigen, bijsturen of aanpassen is binnen onze organisatie mogelijk tot op het laatste moment. Op deze manier is aannemingsbedrijf CS Bouw & Beheer B.V. uw betrouwbare partner binnen elk bouwproces.

Het is prettig kennismaken,

Met vriendelijke groet,

Christian Snepvangers.
Directeur: CS Bouw & Beheer B.V Rijo-Bouw B.V. en Houtbouw Holland
Zundertseweg 111
4707 PA Roosendaal

Valid XHTML 1.0 Strict