Wat doen wij

LEVEREN VAN KWALITEIT, KENNIS EN KUNDE EN HET ONTZORGEN VAN DE KLANT.

Wat doen wij

Aannemingsbedrijf CS Bouw & Beheer B.V. uit Roosendaal is op verschillende vlakken actief:

  • Woning- en Utiliteitsbouw
  • Nieuw-, aan- en verbouw
  • Interne verbouwingen
  • Renovatie en Restauratie
  • Bouwbegeleiding, co√∂rdinatie en advies
  • Ontwerp- en vergunningsfase

Professionele begeleiding van offerte tot oplevering, maar zlefs ook daarna. Al tijdens het uitbrengen van de offerte zult u ervaren waarom onze werkwijze uniek is. Wij zijn van mening dat vertrouwen een hele belangrijke factor is. Om vertrouwen op te bouwen vinden wij het belangrijk om een klant te begrijpen, een klant te ontzorgen en in alle openheid eerlijk met elkaar te zorgen dat we een mooi resultaat behalen dat naar wens van u is. Uw behoefte vervuld wordt en dat ook wij trots zijn op hetgeen we voor u hebben mogen realiseren.

Omdat voor ons het vertrouwen van belang is voor een mooi project weg te zetten hebben wij ervoor gekozen om te werken met een open begroting. Dit heeft wel een kwetsbare kant, we geven alle stappen die gezet dienen te worden bloot, maar naar de klant toe is dit transparant. Het zorgt ervoor dat zaken duidelijk zijn voor u als klant.

Door de brede kennis binnen de organsiatie zijn wij in de mogelijkheid de klant van A tot Z te ondersteunen en te ontzorgen tijdens het bouwproces.

Bij de eerste kennismaking vragen we naar uw wensen en verwachtingen, proberen we inzichtelijk te krijgen waar en hoe wij u als aannemingsbedrijf ondersteunen/begeleiden in het realiseren van uw wensen.

Op basis van bestek, tekeningen, plan van aanpak, open begroting en een overeenkomst zullen de werkzaamheden worden uitgevoerd. Vooraf wordt er een planning besproken en tijdens de werkzaamheden hoouden wij u op de hoogte van de voortgang.

De kwaliteit van het te leveren product staat bij aannemingsbedrijf CS Bouw & Beheer hoog in het vaandel. Deze wordt continu gecontroleerd om zeker te zijn dat deze voldoet aan onze maatstaven.

Wijzigingen in het project zijn voor ons geen probleem. Deze worden verwerkt om er zo voor te zorgen dat uw plannen aansluiten bij hetgeen u voor ogen heeft. Eventuele raakvlakken met derde partijen zullen direct worden bekeken en waar nodig gecorrigeerd worden.

Valid XHTML 1.0 Strict