Samen werken we met

VANAF HET FUNDAMENT TOT EN MET DE AFWERKING MAAKT CS BOUW & BEHEER B.V. GEBRUIK VAN GEDEGEN PARTNERS.

Samen werken we met

Aannemingsbedrijf CS Bouw & Beheer B.V. werkt samen met betrouwbare partners om er zeker van te zijn dat kwaliteit en kwantiteit gewaarborgd blijft binnen de organisatie.

De kracht van samenwerken ligt in het vertrouwen in elkaar.
Wanneer tijdens de voorbereiding van het project blijkt dat onderdelen kostenefficiƫnter kunnen worden uitgevoerd zullen wij in contact treden met alle betrokken partijen.

Aanpassen van kleine details kan een groot verschil maken in het gebruiksgenot/eindresultaat.

Doordat uw plan zowel door aannemingsbedrijf CS bouw & Beheer B.V. als ook door alle betrokken partners in het voortraject goed onder de loep wordt genomen, worden de diverse onderdelen optimaal op elkaar afgestemd.

Vanaf het fundament tot en met de afwerking maakt aannemingsbedrijf CS Bouw en Beheer B.V. gebruik van gedegen partners, welke ieder op hun eigen vakgebied/specialisme ervoor zorgen dat tijdens de voorbereiding, uitvoering en onderhoudsperiode een goede presentatie wordt geleverd.

Afhankelijk van de omvang van het project zal aannemingsbedrijf CS Bouw & Beheer B.V. ook het contact onderhouden met architect en constructeur. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om aannemingsbedrijf CS Bouw & Beheer B.V. via een Design & Build concept uw plannen te laten ontwikkelen. Bij dit concept zal CS Bouw en Beheer B.V. in overleg met de klant, een bouwteam samenstellen. Dit team bestaat uit een architect, een constructeur, de aannemer en onderaannemers.

Valid XHTML 1.0 Strict