Rijo-Bouw B.V. en Houtbouw Holland

Door Rijo-Bouw B.V Houtbouw Holland en CS Bouw & Beheer B.V. is een unieke combinatie ontstaan.

Rijo-Bouw B.V. en Houtbouw Holland

Aannemingsbedrijf Rijo-Bouw B.V. realiseert een diversiteit aan bouwprojecten. Uiteenlopend van renovatie, restauratie, authentieke residentiële woningbouw tot moderne woningbouw, aanbouwen en dakopbouwen. Projecten die moeten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Al onze bouwprojecten zijn maatwerkprojecten en worden van begin tot eind op uw persoonlijke wensen ontwikkeld.
Maatwerk vereist perfectie tot in detail. De kleinste details verdienen dan ook de meeste aandacht. Goede service en het leveren van een hoge kwaliteit is bij ons vanzelfsprekend. Met aantoonbare ervaring en know-how bent u verzekerd van vakmanschap.
Persoonlijke betrokkenheid en begeleiding voor, tijdens en na het proces zijn de toegevoegde waarde van aannemingsbedrijf Rijo-Bouw B.V.

Houtbouw Holland is een jong en dynamisch bedrijf dat zich onder de vlag van aannemingsbedrijf CS Bouw & beheer richt op het prefabriceren van allerlei soorten houtconstructies. Of het gaat om het ontwerpen, produceren en leveren van uw recreatie- of woonchalet, of het leveren van losse geprefabriceerde elementen welke hoofdzakelijk in de nieuw- of utiliteitsbouw worden toegepast, ” Houtbouw Holland is uw partner in hout”.
In houtskeletbouw worden veelal woningen gebouwd welke voldoen aan het energie neutraal label, ofwel de zogenoemde ECO woningen. Door gebruik van hoogwaardige materialen welke veelal zijn voorzien van het FSC, KOMO of KEMA keurmerk is ook de kwaliteitscontrole van onze producten gewaarborgd. Houtbouw Holland “uw partner in hout”

Door de intensive samenwerking tussen Houtbouw Holland, aannemingsbedrijf Rijo-Bouw B.V en aannemingsbedrijf CS Bouw & Beheer B.V. is een unieke combinatie ontstaan tussen traditioneel en conceptueel bouwen, hierdoor kan aannemingsbedrijf CS Bouw & Beheer B.V. ook
(ver)bouwen in houtskeletbouw.

Valid XHTML 1.0 Strict